Συμβουλές επιλογής στρώματος

Το καινούργιο σας στρώμα πρέπει να προσφέρει:

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ: Το στρώμα δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να σας πιέζει στους γοφούς και στους ώμους. Αντίθετα πρέπει να προσαρμόζεται ομοιόμορφα στη φυσιολογία του σώματός σας, χαρίζοντας σας μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης.

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΤΗΤΑ: Το στρώμα οφείλει να στηρίζει σωστά την σπονδυλική σας στήλη (στάση S), χαλαρώνοντας έτσι στο μέγιστο δυνατό τους μύες που την περιβάλουν (ξεκούραστο σώμα το πρωί).

ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΓΚΑΛΙΑΣ: Το στρώμα πρέπει να σας αναπαύει και να σας ξεκουράζει πλήρως, «αγκαλιάζοντας» κάθε σημείο του σώματός σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πλήρη χαλάρωση τη νύχτα και επομένως πλήρη ευεξία την επόμενη μέρα.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το στρώμα πρέπει να αποτελείται από πιστοποιημένα υλικά κατασκευής, ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή του και να μην περιέχει κινδύνους για την υγεία του οργανισμού σας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η ποιότητα κατασκευής του νέου σας στρώματος πρέπει να είναι άριστη, ώστε να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά του σε βάθος χρόνου.

 

Επίσης μην ξεχνάτε:

Η επιλογή του στρώματος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, συνεπώς θα πρέπει να το δοκιμάσετε πριν το επιλέξετε (sleeping test) . Ελάτε στο χώρο μας, χαλαρώστε και δοκιμάστε τα στρώματα όλων των εταιρειών μας, για να κρίνετε και να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει στο σώμα σας.

Αφιερώστε αρκετό χρόνο στη δοκιμή και δοκιμάστε τα στρώματα παίρνοντας τη στάση στην οποία συνήθως κοιμάστε.

Προσέξτε ιδιαίτερα τις διαστάσεις του στρώματος: Δεν είναι σωστό ένα στρώμα που αφήνει μεγάλα κενά, αλλά ούτε κι ένα στρώμα που συμπιέζεται για να χωρέσει στο κρεβάτι σας.

Δώστε «βάση» στην στήριξη του στρώματος. Ένα σωστό υπόστρωμα βοηθά στην απορρόφηση των κραδασμών που δέχεται το σώμα σας κατά την διάρκεια του ύπνου και μεγιστοποιεί τα ορθοπεδικά και ανατομικά χαρακτηριστικά του στρώματος που έχετε επιλέξει. Συγχρόνως το προστατεύει από διάφορες φθορές, βουλιάγματα κλπ.

Σύγκριση Προϊόντων

Λίστα Επιθυμιών